London
comments 4

Søndag

tumblr_md83n48JmT1r6ipclo1_500_large

Håper du som leser har hatt en fin helg- det har jeg! :)

I dag tidlig (eller i går, siden kalenderen allerede viser mandag..!) snørte jeg på meg joggeskoene og tenkte jeg skulle teste en ny runde, og det endte til min store overraskelse med ny rekord på 10km på rundt 52min. Beklager blogg-klisjèen, men for en digg måte å starte dagen på! Tror tempoet skyldes en kombinasjon av powerloaded elggryte til middag i går (takk, mamma!) og det faktum at det var så surt ute at det å stoppe og kjenne etter hvor kaldt det faktisk var, ikke var et alternativ. Hadde med meg min gode venn RunKeeper, som er en motivasjon i seg selv; det er kult å se etterpå på kartet hvor man faktisk har vært! :)

bilde (1)Bildebevis på søndagstur

Det er superfint å jogge/gå tur langs den smale fortauskanten langs Regents Canal og se på alle de fargerike husbåtene med blomsterkasser på taket og skranglete, sjarmerende sykler låst fast foran i båten. På kalde dager ryker det fra pipene bortover, ettersom mange har fått satt inn en liten vedovn i båten sin. I sommerhalvåret er det et eget, livlig samfunn langs kanalen og båtfolket åpner båtene sine og gjør de om til små cafèer, bokhandler og boder med alt mulig rart. Definitivt et av yndlingsstedene mine i London! Skulle selvfølgelig illustrert med et såkalt bildedryss fra dagens tur her, men det får blir senere når ikke RunKeeper timeren tikker avgårde. Slenger heller med noen glimt fra tidligere joggeturer langs kanalen istedet. Målet for turen i dag var å jogge til Regents Park og tilbake og det blir herved en fast rute og er et godt alternativ til rundt omkring i Hyde Park.

IMG_3968

IMG_4104

IMG_3967

IMG_3969

 

I morgen er første dag på LSE igjen etter ferien og vi skal diskutere The US “fiscal cliff”. Merker det blir en lettbeint start på uka kl. 9 om morgenen…! Senere samme dag har vi forelesning med ny foreleser og det blir spennende. LSE er kjent for veldig høy kvalitet på forelesere og han her er visst intet unntak. Seminarlæreren vår introduserte han slik; “Professor Peter Sinclair is a visiting lecturer at LSE. I believe he is currently also visiting the Bank of England as a researcher. Professor Sinclair normally teaches at the University of Birmingham, after having previously taught for many years at Oxford University.” Lovende!

Selv om det swinger av amerikansk gjeldskrise og global ubalanse, er det noe annet på agendaen som kommer til å krydre dagen yttligere; Jeg skal møte Viv igjen! Sendte nemlig en melding og takket for fin tur og litt senere ringte hun opp igjen og ville ta en kaffe. Hun syns det var så koslig å kunne prate norsk! Jeg foreslo å møtes i Covent Garden, siden det ligger like ved skolen og uansett er “hennes” område. Men hun skulle øve inn en ny tur rundt London Bridge og lurte på om jeg ville bli med, det var jo “sååå mange fine steder der!”. Jeg var ikke vond å be og gleder meg til morgendagen! :)

tumblr_md83n48JmT1r6ipclo1_500_large

 

God natt! 

Comments

comments

4 Comments

  1. Inspirerende, jeg må snøre på meg joggeskoene og komme igang med å se mer av byen, det er lett å gro fast i habbits og bli en som reiser mellom LSE og hulen det året man skulle leve det urbane metrolivet. Bra blogg

Leave a Reply