London
comments 7

Hei igjen!

20130319-005651.jpg

Her kommer en liten hilsen på tampen av dagen- fra mobilen (testing testing)! Som den oppmerksomme leser kanskje har skjønt, går det i ett med skolearbeid om dagen og dette er altså grunnen til laber publiseringsfrekvens her. Det er rart med det; selv om jeg har lovet meg selv å ikke gå til det steget å beklage lite aktivitet (av den enkle grunn at jeg til syvende og sist skriver mest for egen glede) føler man et visst forklaringsbehov når det har vært stille en stund!

Som regel øker kreativiteten i forhold til skribling i frisk takt med mengden skolearbeid- jo flere essays og oppgaver, jo større behov for å ha noe å distrahere seg med, som f.eks en blogg. Til et visst punkt, hvor det går opp for en at NÅ er tidspunktet å sette inn høygiret. Jeg nådde dette punktet forrige uke når jeg titta i kalenderen og synes alle deadlines var faretruende nærme i tid- i tillegg til at alle var ca samtidig! Naturlig nok, ettersom forelesningene for i år faktisk er ferdig om et par uker- da er vi teoretisk sett ferdig utlært og klare for eksamner i mai.

For min del, setter jeg stor pris på 4 uker fri i april som er kombinert påskeferie og eksamenslesingsperiode!:) Da er det duket for en liten Norgestur og jeg gleder meg veldig til å komme hjem- har ikke vært hjemme siden jul, og det er nesten ny rekord..! Tror det å ikke ha hverken hest, hund eller kjæreste (i tilfeldig rekkefølge) hjemme lengre har gjort noe med mentaliteten min. Jeg har ikke lengre bare et hjem på Frya, men også et i Inverness Terrace. Det trives jeg igrunn veldig godt med!

Har selvfølgelig mye mer på hjertet og skulle helst lagt ut om alt fra Verbier-tur (ja, jeg reiste og JA det var et fantastisk sted og nei, jeg er ingen off-pist skiløper) til ny sommerjobb hjemme- på Sør-Fron!
Men inntil videre løper dagene avgårde mellom bibliotekstimer, jobb-onsdager og treningsøkter og jeg gjør mitt beste for å skvise inn noen timer søvn mellom slagene.

20130319-005519.jpg
Saueflokken på veg ut av tuben på Holborn i dag tidlig.

20130319-005651.jpg
Kjøkkenvinduet hjemme med utsikt utover hustakene <3

20130319-005808.jpg

Informasjons-skiltet på Queensway tubestation. Det var et par dager hvor de som jobbet det synes det var morsomt å bruke tavleplassen til vitser istedet for info om hvilke linjer som gikk etc. Det var flere som trakk på smilebåndet av denne:)

20130319-010104.jpg
Eksamensplanen min! I tillegg er det en til på LSE som jeg ikke vet datoen på enda. Håper de ikke krasjer.. Ordner seg!

Snakkes! :)

Comments

comments

7 Comments

  • Hei! :) Tusen takk! Jeg har ikke bestilt billetter enda, men det blir nok andre uka i april! Gleder meg til det:) Ha en fin kveld! Klem

 1. Silje :-) says

  Fluffy på lån og fjording så går det greit :-p shcærsten får du ikke låne :-p
  Gleder meg til du kommer :-) kan ligge på ryggen til Nikolai på flotte dager og lese :-D

 2. Silje :-) says

  Ble visst barbaktur (!) i dag med fjording grunnet lat eier og trassaug blodser:-p
  Og Fluffy var med løs :-)
  KOM HJEM Birgitte :-D !!!!

Leave a Reply