London
comments 6

Grunnlaget for lykke

20130405-154616.jpg

20130405-151326.jpg

I motsetning til Kim Jong-un har jeg en langt mer nøktern formening om hva som er grunnlaget for lykke. Å sitte på flyet fra Heathrow til Gardemoen med ferske, norske fredagsaviser, en cappuchino fra Starbucks og med en god uke på Frya foran meg, kvalifiserer med god margin for min del!:)

20130405-151924.jpg

Trøtt men blid og klar for en etterlengtet, forsinket “påske”ferie! Jeg hadde seteplass 28F, ved vinduet. Først satte jeg meg feil og slo meg ned på 28A, vindusplassen på andre siden av midtgangen. Sidemannen var av religiøs karakter og hadde hvit, lang skjortel og lukta røkelse, myrra og svette. Når det kom en jente og antydet at jeg satt på hennes plass ble jeg veldig glad. Lukten til sidemannen var nemlig det eneste skåret i reisegleden og jeg hoppet over til 28F med et smil om munnen. Det så lenge ut til at jeg fikk seterekka for meg selv (alle flypassasjerers våte drøm) og jeg ante konturene av en stille og fredlig og luktfri reise med god plass til å breie meg ut. Men like før vi skulle ta av kom det ramlende inn en fnisende jentegjeng i tenårene som skulle tilbake til Norge etter 9 mnd på utveksling i Australia. 2 av dem satt selvfølgelig ved siden av meg. Skravla gikk på tvers av seteradene om hvor utrooolig syyykt diggggg det var å kunne snakke norsk igjen og jeg skjønte at de hadde blitt riktig så verdensvante i løpet av de 9 månedene i aussie land. Jeg konkluderte med at jeg uansett ikke hadde kunnet unnslippe kaklingen om jeg hadde sittet på sete 28A, så jeg var glad jeg i det minste slapp å få neseborene mine voldtatt av sidemannens odør.

20130405-154646.jpg

I skrivende stund sitter jeg på toget mellom Hamar og Lillehammer et sted og nyter en melkerull og synet av solfylte, snødekte jorder som suser forbi- snart hjemme!! <3

Comments

comments

6 Comments

  1. Eldar says

    haha, åhh for ei fantastisk skildring av flyturen! glad for at flimmerhåra overlevde turen, sjøl om det kanskje vart verre for trommehinna…;p Klems

Leave a Reply